Kerstpakkettenactie in De Borcht

Elk jaar organiseert Club de Borcht een kerstpakkettenactie. Zij maken kerstpakketten voor buurtgenoten die doorgaans geen kerstcadeau krijgen. Corrie woont in het oudste hofje van Amsterdam op de Egelantiersgracht en krijgt dit jaar een kerstpakket overhandigd.

RTV NH zond op 21 december het programma Buurten uit: 'Kerstpakkettenactie in De Borcht, een interview met enkele jongeren van De Borcht.' Presentator: Loran von Liebenstein. Klik hier om het programma te bekijken.

Voor meer informatie over De Borcht: https://www.deborcht.nl/